04 Nisan 2015 Cumartesi 10:27
Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Müsabakaları

VAN- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Erkek ve Kız takımları, 13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Müsabakaları'nda ili temsil edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilecek müsabakalara katılacak takımlar, Malatya, Diyarbakır ve Samsun'da yapılan müsabakalarda rakiplerini yenerek finale yükseldi.

Katıldıkları müsabakalarda aldıkları başarılı derecelerle mutlu olduklarını belirten Antrenör Tezcan Tokcan, Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkması için hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol çeyrek final ve yarı final müsabakalarında erkek ve kız takımlarının bütün rakiplerini yendiğini ifade etti.

13-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Antalya'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandıklarını vurgulayan Tokcan, "İnşallah katılacağımız Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final müsabakalarında da ilimizi en güzel ve en başarılı şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Kazandıkları başarılarından dolayı bütün sporcularımızı ve başarıda emeği olan basketbol antrenörleri Sefa Kırmızıaltın ve Uğur Saatçioğlu'na da çok teşekkür ediyoruz. Müsabakalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.04.2015 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.