27 Nisan 2015 Pazartesi 19:08
'AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri' Van'da

VAN  - AnadoluJet'in, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği özel tarih projesinde, tarihçi ve yazar Talha Uğurluel, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencilerine ve davetlilere Çanakkale Zaferi konusunda bilgiler verdi.

AnadoluJet'in Çanakkale Savaşı'nın 100. yılı dolayısıyla Çanakkale 2015-100. Yıl Koordinasyon Merkezi ile hazırladığı "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" programının Van bölümü, YYÜ Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Halkın ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşilerde, Çanakkale Savaşı'nın bilinmeyen detayları anlatıldı. Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel'in anlatımıyla Çanakkale Savaşı'nın hikayelerinin de yer aldığı etkinlikte, konuklar Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi.

Etkinliğin üniversite öğrencilerine yönelik oturumunda yapılan çekilişle beş öğrenci, AnadoluJet'ten uçak bileti kazandı.

Toplumun tarihsel ve kültürel gerçeklere duyarlılığını arttırmayı amaçlayan program kapsamında  bugüne kadar 15 ilde 14 bini aşkın kişinin katıldığı toplantılar düzenlendi.

Son Güncelleme: 27.04.2015 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.