13 Temmuz 2015 Pazartesi 00:48
Ardahan'daki terör örgütü operasyonu

Ardahan'ın Göle ilçesinde, su kesintisini gidermek isteyen belediye personelini alıkoyan teröristlerin, olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcı, uzun namlulu silah ve roketatarla saldırdığı belirlendi.

Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün Göle Belediyesine ait içme suyu depolarında arızaya neden olan 7 kişilik terörist grubun, arızayı gidermek için su deposuna giden 3 belediye personelini bir süre rehin aldığı ve araçlarını yaktığı anımsatıldı.

Bölgeye Erzurum'dan operasyon için giden jandarma ekiplerinin olay yerinde incelemede bulunduğu sırada teröristlerin silahlı saldırısına uğradığı hatırlatılan açıklamada, saldırının uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, uzun namlulu silah ve roketatarla gerçekleştiğinin tespit edildiği bildirildi.

Açılan ateş sonucu yoldan geçen sivil bir beyaz minibüsteki 5 kişiden 2'sinin yaralandığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği belirtilerek, sivil araçtaki kişilerin askeri personel olduğu düşüncesiyle saldırının yapıldığının değerlendirildiği ifade edildi.

Yaralıların, Göle ve Ardahan devlet hastanelerinde tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 13.07.2015 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.