30 Temmuz 2017 Pazar 14:15
Arkadaşı Tarafından Yanlışlıkla Vurulan Asker Şehit Oldu

Hakkari'de bir asker, kaza kurşunuyla şehit oldu.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hakkari-Van karayolunun güvenliğini sağlamak amacıyla Çukurca ilçesi Testere Dağı yakınlarında görev yapan askeri personellerin değişimi esnasında bir asker, yanlışlıkla Deniz Piyade Sözleşmeli Er Semih Akyıldız'ı silahla yaraladı.

Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan Akyıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

- Şehit için uğurlama töreni

Şehit Akyıldız için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Vekili Bekir Abacı, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu da katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından naaşı tören alanına getirilen şehidin öz geçmişi okundu.

Törende okunan duanın ardından şehidin cenazesi memleketine uğurlandı.

arkadasi-tarafindan-yanlislikla-vurulan-asker-sehit-oldu.jpgarkadasi-tarafindan-yanlislikla-vurulan-asker-sehit-oldu-001.jpgarkadasi-tarafindan-yanlislikla-vurulan-asker-sehit-oldu-002.jpg

Son Güncelleme: 30.07.2017 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.