27 Haziran 2015 Cumartesi 17:30
Atatürk Üniversitesi'nde iftar programı

Atatürk Üniversitesi'nde yabancı öğrencilere iftar yemeği verildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, çeşitli bölümlerde lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimine devam eden ve bu yıl Türkçe hazırlık programını tamamlayan uluslararası öğrenciler için üniversitede program düzenlendi.

Toplam 25 ülkeden öğrencinin yer aldığı iftar yemeğine, Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu, DİLMER Müdürü Doç. Dr. Osman Mert ve öğretim üyeleri katıldı.

Koçak, ramazan iklimini daha da anlamlı kılan şeyin birliğe, güzelliğe ve paylaşıma vesile olan iftarlar olduğunu belirterek, dünyanın dört bir yanından gelerek Atatürk Üniversitesi ailesine katılan öğrencilerle bunu yaşadıklarını ifade etti.

Uluslararası öğrencilerin üniversitenin renkli ve güzel bir yüzü olduğunu vurgulayan Koçak, uluslararası öğrencilerin de artık Atatürk Üniversitesi ailesinin birer üyeleri olduğunu ifade etti.

Koçak, yönetim olarak uluslararasılaşmaya çok önem verdiklerini, bu yönde yapılacak her türlü çalışmaya desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 27.06.2015 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.