29 Nisan 2016 Cuma 10:58
Aziziye Belediyesi Termalspor'un, Süper Lig'e Yükselmesi

Erkekler Hentbol 1. Lig play-off final serisini ikinci tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Aziziye Belediyesi Termalspor takımını, Erzurumlular coşkuyla karşıladı.

Tarifeli uçakla Ankara'dan Erzurum'a gelen Aziziye Belediyesi Termalspor kafilesi, Erzurum Havalimanı'nda davul zurnayla karşılandı. Halk oyunları ekiplerinin de gösteri yaptığı karşılama törenine, cirit atları da getirildi.

Çiçeklerle karşılanan oyunculara ve teknik heyete bir taraftarın, yanında getirdiği baklavaları elleriyle tek tek yedirmesi dikkat çekti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın da katıldığı karşılaşmada, taraftarlar meşale yakarak takıma sevgi gösterisinde bulundu.

Havalimanında gazetecilere açıklamada bulunan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, büyük başarı göstererek Erzurum'un adını ve mavi-beyaz renklerini Süper Lig'e yazdırdıklarını söyledi.

Takımın başarısının kendilerini onurlandırdığını ve gururlandırdığını ifade eden Gülakar, "Süper Lig'e gümbür gümbür geldik. Tozu dumana kattık geldik. Play-off'ta da aynı şekilde aynı başarıyı gösterdik. Erzurum'un adını mavi-beyaz renklerini Süper Lig'e yazdırdık. Mavi-beyaz renkleri en güzel şekilde temsil edeceğimize söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk. Bu güzel taraftara her şey yakışır. Bunların hepsi Erzurum'a armağan olsun." diye konuştu.

Antrenör Ali Erzurumluoğlu da uzun bir yolculukta başarılı olduklarını ancak hedeflerinin bitmediğini kaydetti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise belediyenin ve Aziziye halkının takımı sezon boyunca desteklediğini vurgulayarak, "Gerçekten Erzurum'un ihtiyacı olduğu bir gururdu. Erzurum'da çifte bayram yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şampiyon olup 2. Lig'e yükseldi. Bu sportif başarılar artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Aziziye Belediyesi Termalspor'un, Süper Lig'e Yükselmesi

Aziziye Belediyesi Termalspor'un, Süper Lig'e Yükselmesi

Aziziye Belediyesi Termalspor'un, Süper Lig'e Yükselmesi

Aziziye Belediyesi Termalspor'un, Süper Lig'e Yükselmesi

Son Güncelleme: 29.04.2016 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.