27 Ekim 2015 Salı 12:16
Aziziye Belediyesi'nden eğitime destek projesi

  Aziziye Belediyesi, "Eğitime Destek Projesi" kapsamında Ilıca Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu'na ortak yaşam alanı kazandırdı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 220 ve 40 metrekare büyüklüğünde tam donanımlı iki ortak yaşam alanı inşa ettirilen ve pansiyon bölümünün halılarını yenilenen Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu'nu  ziyaret etti. 

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Orhan, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek, bu alandaki çalışmalara önem verdiklerini kaydetti.

Orhan, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarını sağlamayı hedeflediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Hizmet seferberliği başlattığımız ilçemizde, tempolu çalışmalarımıza eğitim yuvalarımızı da ekledik. İlk etapta Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulumuza tam donanımlı iki ortak yaşam alanı hediye ettik. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına, eğitime desteğimizi sürdüreceğiz."

Son Güncelleme: 27.10.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.