06 Temmuz 2015 Pazartesi 23:38
Aziziye Belediyesi'nin 'Gönül Soframızda Buluşalım' programı

Aziziye Belediyesi "Gönül Soframızda Buluşalım" programı kapsamında sokak iftarı düzenledi.

Aziziye Caddesi’nde yapılan iftar programına Kaymakam Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, Aziziye Müftüsü Nurettin Akgül, Ilıca Mahalle Muhtarı Timur Meral, ilçedeki kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının coşkusunu ilçe sakinleriyle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Orhan, "Geleneksel sokak iftarlarımızı geleneksel hale getireceğimizi geçtiğimiz yıl ifade etmiştik. Hamdolsun bu yıl da bir aradayız ve ramazan ayının ruhunu paylaşıyoruz. Bizim bu birliğimiz, beraberliğimiz ve aynı yürekle hareket edişimiz, inşallah umuyor ve diliyoruz ki, dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimiz tarafından da yaşanabilsin. Çünkü Gazze’de, Mısır’da, Myanmar’da, Arakan’da ve özellikle Doğu Türkistan’da Müslüman Türk kardeşlerimizin uğradığı mezalimlerin bitmesi için burada hep birlikte el açıp dua ediyoruz. İnşallah bu katliamlar son bulur, onlar da bizler gibi ramazanın ruhunu birlik, beraberlik içerisinde yaşarlar" dedi.

İlahi sanatçısı Ahmet Kemal ve Murat Gündoğdu'nun, ilahi ve naatlarıyla renk kattığı program semazen gösterisi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 06.07.2015 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.