03 Temmuz 2015 Cuma 11:56
Aziziye'de iftar programı

ERZURUM  - Aziziye Belediyesi tarafından, ilçedeki yetim çocuklara iftar yemeği verildi.

İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca Termal Tesisleri'nde düzenlenen "Kardeşlik İftarı" programında yetim çocuklar ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Ramazan ayının bolluk, bereket ve paylaşmayla birlikte insanın farklı duygular içinde yaşaması anlamına geldiğini ifade eden Orhan, mutluluğu, sevinci ve kederi paylaşmak adına kardeşlik iftarının önemli bir adım olduğunu söyledi.

Orhan, "Kardeşlerimiz olarak sizlere kapılarımızın her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum. Sevincinizde, kederinizde, belki bir mutluluğu veya bir sıkıntınızı aktarmak istediğinizde her zaman sizlerin emrindeyiz" ifadesini kullandı.

Programı geleneksel hale getireceklerini belirten Orhan, sadece ramazan ayında değil, yılın belirli günlerinde de bu tür programları düzenleyeceklerini kaydetti.

Orhan, "Bir yanınız eksik olabilir ve bizim bunu tamamlamaya gücümüz olmayabilir ama en azından her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Kapımız ve yüreğimiz tüm hemşehrilerimize olduğu gibi sizlere de ardına kadar açıktır" dedi.

Ardından Başkan Orhan, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Son Güncelleme: 03.07.2015 11:57
Anahtar Kelimeler:
ProgramıAziziyede Iftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.