28 Ocak 2016 Perşembe 14:23
Aziziye'de Karla Mücadele

  Aziziye Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların zor durumda kalmaması için çalışmalara devam ediyor.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonundan itibaren Erzurum genelinde etkili olan yoğun kar yağışına karşı ilçe sınırlarında tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

Dadaşkent ve Ilıca'nın yanı sıra 69 mahalle statüsünde köyü bulunan belediyenin, yolları açık tutma için gece gündüz çalıştığını ifade eden Orhan, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamaması için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. ”Dadaşkent ve Ilıca’nın yanı sıra 69 adet mahalle statüsündeki köyümüzün yollarını açık tutmaya gayret gösteriyoruz. Belediye imkanlarımızla kiraladığımız greyder ve kamyonlarla karla mücadele ve kar kaldırma çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz gece-gündüz iş başındalar. Bölgemiz için kış turizmi açısından büyük nimet olan karın ilçemiz için külfet olmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz."

Çok geniş bir alanda karla mücadele çalışması yaptıklarını ve bunun belediye için de büyük külfet olduğuna işaret eden Orhan, özellikle Dadaşkent’te mahalle arasındaki yollarının bile 25 metrenin üzerinde olduğunu, bu durumun da belediyenin mali imkanlarını ciddi derecede zorladığını ifade etti.

Son Güncelleme: 28.01.2016 16:22
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKarla Mücadele
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.