13 Şubat 2017 Pazartesi 18:37
Bakan Milli Snowboardcu Aydan'ı Kutladı

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017) snowboard kızlar büyük slalom finalinde bronz madalya kazanan Aydan Karakulak'ı kutladı.

Bakan Kılıç, yayımladığı tebrik mesajında, Aydan Karakulak'ın Türkiye'ye tarihindeki ilk EYOF madalyasını kazandırdığına dikkati çekti.

Dün açılışı gerçekleştirilen EYOF'ta bugün Türkiye'nin kış sporları açısından "tarihi bir an" yaşandığını belirten Kılıç, şunları kaydetti:

"Aydan Karakulak kardeşimiz, snowboard paralel büyük slalomda tarihi bir başarıya imza atarak bronz madalyayı ülkemize kazandırdı. Ben şahsım ve milletimiz adına genç sporcumuzu tebrik ediyor, spor kariyerinde daha nice başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Aydan Karakulak'ın kazandığı madalyanın, Avrupa Olimpik Gençlik Kış Festivali'nde gelecek diğer madalyaların da habercisi olacağı düşüncesiyle tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."​

Son Güncelleme: 13.02.2017 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.