21 Haziran 2015 Pazar 16:12
Bakü Avrupa Oyunları

ERZURUM- Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Oyunları'nda serbest stil güreş müsabakalarında 70 kilogramda Türkiye'ye bronz madalya kazandıran Yakup Gör, memleketi Erzurum'da sevinçle karşılandı. 

Erzurum Havalimanı'na gelen milli sporcu Gör'e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk tarafından çiçek takdim edildi. 

Burada konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kıraç, Gör'ün kazandığı başarı sayesinde tüm Erzurumluluarın büyük bir gurur yaşadığını anlattı. 

Gör'ün daha iyi başarılara ulaşması için gereken desteği sağlayacaklarını vurgulayan Kıraç, şunları söyledi:

"Bugüne kadar Yakup'u bu havalimanında dünya ve Avrupa ikincisi olarak karşıladık. Bugün de Avrupa Oyunları üçüncüsü olarak karşıladık. Önümüzde Rio Olimpiyatları var. Yakup'tan olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz. Artık, olimpiyat şampiyonu olarak Yakup’u karşılamak istiyoruz. İnşallah Yakup Gör, 2016 Rio Olimpiyatları'nda altın madalya kazanarak olimpiyat şampiyonu olacak. Kendisine güvenimiz tam. Yakup, Erzurum'un ve Türkiye'nin yüzünü güldürmeye devam edecek."

Bakü Avrupa Oyunları

Bakü Avrupa Oyunları

Son Güncelleme: 21.06.2015 16:13
Anahtar Kelimeler:
BaküAvrupa Oyunları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.