12 Mart 2016 Cumartesi 20:33
Başbakan Davutoğlu, Van'da taziye ziyaretinde bulundu

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit olan jandarma er Abdulhalik Araz ile Iğdır'da şehit olan polis memuru Haluk Varlı'nın ailelerini ziyaret etti.

Davutoğlu, AK Parti İl Başkanlığından, Silopi'de 4 Ağustos 2015'te, General Zeki Durnalık Kışlası'ndaki nöbet kulübesine düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen jandarma er Araz'ın ailesinin Seyrantepe Mahallesi'ndeki evine geldi. Davutoğlu, Araz'ın annesi Şevkiye ve babası Sami Araz'a başsağlığı diledi.

Terör örgütü PKK'nın 8 Eylül 2015'te Iğdır'da Dilucu sınır kapısındaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Haluk Varlı'nın ailesine de taziye ziyaretinde bulunan Davutoğlu, şehit babası Yusuf Varlı'ya başsağlığı dileklerini sundu.

 

Son Güncelleme: 13.03.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.