06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:13
Başbakan Davutoğlu'nun Van ziyareti

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 7 Temmuz Salı günü Tuşba Belediyesinin düzenleyeceği iftar programına katılacağı bildirildi. 

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçimden bir hafta önce kenti ziyaret ettiğini, seçimden sonra da gideceği ilk şehirlerden birinin de Van olduğunu belirtti.

Bunun kent ve bölge için çok önemli olduğunu vurgulayan Soğanda, parti genel merkezi ve hükümet tarafından Van'ın her zaman önemsendiğini söyledi.

"Seçimlerde bir fetret dönemi yaşamış olabiliriz ama bu 'hükümet artık elini kentten çekti, yatırım yapmayacak' anlamına gelmez" diyen Soğanda, Başbakan Davutoğlu'nun salı günkü ziyaretinin de bunun en güzel örneklerinden biri olduğunu kaydetti.

Soğanda, hükümetin Van'dan elini çekmediğini ve her zaman Van halkının yanında olduğunu bildirerek, "Başbakanımızı kentte en iyi şekilde ağırlayacağız. Başbakanımız Tuşba Belediyesi'nin iftar programına katılacaktır ve tüm halkımız da bu programa davetlidir" dedi.

İftar programının Tuşba Belediyesi'ne ait iftar çadırında yapılacağına değinen Soğanda, iftar programında halkla bir araya gelecek olan Davutoğlu'nun daha sonra kentteki sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 06.07.2015 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.