05 Mayıs 2015 Salı 17:00
Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Biz, Van'da da Hakkari'de de Muğla'da da Edirne'de de varız ama onlar yok. Diğerleri zaten vampir siyaseti yapıyor. Bunlar gece başka, gündüz başka" dedi.

Akdoğan, İnönü Caddesi'ndeki AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışı öncesinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin girdiği 9 seçimde başarılı olduğunu, bu seçimden de başarıyla çıkacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde, yüzde 71 oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktıkları için Malatyalılara teşekkür eden Akdoğan, Malatyalıların her zaman AK Parti'ye sahip çıktığını vurguladı.

"Yani, AK Parti hem tavaf etti hem de şeytan taşladı. Kapatma davaları, sabotajlar, terör, bildiriler, darbe girişimleri. Milletin iradesine tasallut etmeye çalıştılar" diyen Akdoğan, yeni Türkiye'de derin devlet, paralel ve vesayetçi yapılanmalara asla yer olmayacağının altını çizdi.

Akdoğan, "Milletin hayır duası, onların beddualarına galip geldi. Bunlar palavra siyaseti yapıyor, üfürüp duruyorlar. Bunlar, siyasetin üfürükçüleri. Milletimiz bunları tanıyor. Biri Doğu'nun CHP'si, diğeri Batı'nın HDP'si. Bunlar ruh ikizidir. Din dersini kaldırmakta anlaşıyorlar, imam hatiplerin orta bölümünü kapatmakta anlaşıyorlar. Bunların bir siyaseti, projesi yok. AK Parti, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün sigortasıdır. Biz, Van'da da Hakkari'de de Muğla'da da Edirne'de de varız ama onlar yoklar. Diğerleri zaten vampir siyaseti yapıyor. Bunlar gece başka, gündüz başka" diye konuştu.

Yalçın Akdoğan, AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun açılışının ardından, yürüyerek gittiği Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Buradan Malatya Büyükşehir Belediyesine geçen Akdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüştü.  

Her şehrin kendi ayakları üstünde durması gerektiğinin altını çizen Akdoğan, Malatya'nın bölgenin cazibe merkezi olduğunu vurguladı.

Akdoğan, Malatya'nın dış ticaret bakımından da çok önemli gelişmeler kaydettiğini ifade etti.

Son Güncelleme: 05.05.2015 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.