05 Haziran 2015 Cuma 16:47
Başkale'de 'Bilim Şenliği'

Başkale ilçesinde, "Bilim Şenliği" düzenlendi.

Başkale İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde düzenlenen şenlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengizhan Öztürk, bilgi ve teknolojide açık bir yarışın acımasızca yaşandığı günümüzde, ülkelerin bilgiye ulaşmada pervasız bir rekabete girdiğini söyledi.

Öztürk, "Okullarda üretilen proje ve ürünlerin tanıtılmasını sağlamayı, kurumlar arasında proje, teknoloji ve tasarım alanındaki çalışmalarda rekabet ortamı oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

Okulun Bilim ve Biyoloji Öğretmeni Nihal Yıldız da bir ayda 40 öğrenciyle 35 proje yaptıklarını ve bu çalışmalarda öğrencilerin büyük bir emek sarf ettiklerini belirtti.

Serginin 2 gün açık kalacağını ifade eden Yıldız, "Büyük bir başarıyla çok güzel eserleri halkımıza gösterme imkanı bulduk. Böylece çocukların öz güven kazanmasını sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.06.2015 16:47
Anahtar Kelimeler:
BaşkaledeBilim Şenliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.