11 Temmuz 2015 Cumartesi 14:19
Başkale'de geleneksel iftar yemeği düzenlendi

VAN  - Başkale Kaymakamlığı tarafından esnaf ve kurum amirlerine iftar yemeği verildi.

Yemekte konuşan Kaymakam Murat Büyükköse, ramazan ayının bitimine kısa bir süre kala ilçedeki esnaf ve idarecilerle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Geleneksel hale gelen iftar yemeği programına katılanlara teşekkür eden Büyükköse, konuşmasını, İslam alemi ve ilçe halkının Kadir gecesini kutlayarak tamamladı.

Başkale esnafı adına bir açıklama yapan Başkale TSO Temsilcisi Lütfü Sarı ise yaklaşık 3 yıldır ilçede görev yapan Kaymakam Büyükköse'yi iyi bir devlet adamı olarak gördüklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Kaymakamlığın kapısı sonuna kadar halka açtınız. Halkın en önemli işlerini ve sorunlarını yerinde ve zamanında görerek yaptınız. Fakirin elinden tuttuğunuz, evsizlere ev oldunuz. İlçe gençliğine sportif tesisler yaptırdınız. Kısa bir süre önce buradan tayininiz çıktı ve bizlerden ayrılacaksınız. Sizi sevindirse bile bizleri üzmüştür. Bundan sonra ki görev yerinizde başarılar dilerim."

Sarı, konuşmasının ardından Büyükköse'ye fincan takımı hediye etti.

İftar sonrası Büyükköse, kurum amirleri ve esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fikret Görmüş, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengizhan Öztürk ve esnaflar katıldı.

Başkale'de geleneksel iftar yemeği düzenlendi

Başkale'de geleneksel iftar yemeği düzenlendi

Başkale'de geleneksel iftar yemeği düzenlendi

Son Güncelleme: 11.07.2015 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.