12 Nisan 2015 Pazar 14:19
Başkale'de kutlu doğum etkinliği

VAN - Başkale'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, "Kur'an-ı Kerim ve İslam" konulu sınav yapıldı.

Başkale İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen etkinliğe yetişkinler ve öğrenciler kategorilerinde 610 kişi katıldı.

Etkinliğe katılmak için köylerden gelen vatandaşlar da diğer kişilerle beraber sınavda başarılı olabilmek için ter döktü. 

Kur'an-ı Kerim ve İslam konularında 100 sorunun yer aldığı sınavda katılımcılara 2,5 saat süre verildi. Sınavın ardından yapılacak olan değerlendirmeler sonucu iki kategoride de dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verileceği bildirildi. 

Başkale İmam Hatip Lisesi Müdürü Kenan Kaya, sınava yoğun ilgi gösteren öğrenci ve vatandaşlara teşekkür ederek, dereceye girenlerin ödüllerini 22 Nisan'da düzenleyecekleri Kutlu Doğum Hafta etkinliğinde takdim edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 12.04.2015 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.