29 Kasım 2016 Salı 18:31
Başkan Asya, Mahalle Temsilcileriyle Görüştü

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti'nin merkeze bağlı mahalle temsilcilerine yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Asya, "Ortak Akıl Birlikte Yönetim" anlayışına sadık kalarak toplumun her kesimi ile bir araya geldiklerini ifade etti.

Yapılacak hizmetlerin istişarelerle amacına ulaşacağına inandıklarını kaydeden Asya, fikir ve önerilere her zaman açık olduklarını ve memleketin yararına olacak her türlü projeyi hayata geçirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Göreve gelir gelmez bir eylem planı hazırladıklarını ve ilk yıllarının proje hazırlamakla geztiğini belirten Asya, şöyle konuştu:

"İkinci yılı bu projelerimizin ihaleleri ve uygulamaları ile geçirdik. Şimdi de projelerimiz gün yüzüne çıkmaya başladı. Allah'a şükürler olsun ki bizlere destek veren halkımıza karşı, yaptıklarımızı göstererek hesap verebiliyoruz. Vaatlerimizi görev süremizin yarısında tamamladık. Ancak bununla yetinmeyeceğiz. Muş’u en iyi seviyeye taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tıbbi atık sterilizasyon merkezi, canlı hayvan pazarı, hayvan bakımevi, yaş sebze meyve ve soğuk hava deposu, bilgi evleri gibi tesisleri hizmete açtık. Tesis konusundaki eksikliklerimizi asgariye indirdik. İhtiyaç duyulan tesisleri de yapmak için projelerimizi yaptık."

Son Güncelleme: 29.11.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.