20 Temmuz 2017 Perşembe 14:31
Başkan Asya Ve Rektör Polat Kurslarını Ziyaret Etti

 Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat yaz kurslarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı açıklamada, 150 öğrencinin bulunduğu kursta, 13 eğitmenin kurs verdiğini söyledi.

Öğrencilerin ulaşım ve yiyecek ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılandığı, MŞÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Haydi Çocuklar Kampüse" adlı yaz kurslarının 1 Eylül'e kadar devam edeceğini ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Şehrimizin imarı ve inşasının yanı sıra çocuklarımızın, gençlerimizin, bayan kardeşlerimizin gönlüne hitap edecek, ihtiyaç duydukları etkinlikleri de yerine getirmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu konudaki eksikliklerimizi gideriyoruz. Daha önce kadınlara yönelik çeşitli kurslar açtık. Bunun çok güzel geri dönüşleri oldu. Bu tür faaliyetleri yaygınlaştırmak için programlarımızı hazırladık."

Rektör Polat ise üniversite olarak bu yıl yaz kursu açtıklarını ve kurslara yoğun ilgi olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 20.07.2017 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.