26 Ağustos 2015 Çarşamba 19:21
Başkan Keskin'den esnaf ziyareti

 VAN  - Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin ve Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çağan, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Vanyolu Caddesi ve Büyük Cami civarındaki esnafı ziyaret eden Keskin, vatandaşlarla bir araya gelerek belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Keskin, vatandaşların çatışma sürecinden duyduğu rahatsızlık ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilçede hayata geçirilemeyen Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin mağduriyetlerini dinledi.

Her iki konuda da ellerinden geleni yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini bildiren Keskin, şöyle konuştu:

"Devlet halka hizmet götürebildiği kadar vardır. Halklar birlik içinde devlete karşı kendi ortak yaşamlarını kurmalı. Halklar birbirine sahip çıkar. Depremde Hopalılar, Ercişlilere nasıl yardım eli uzattıysa, şimdi de bizim onlara yardım götürmemiz lazım. Hopalılara yardıma hazırız ve elimizden ne geliyorsa yapacağız."

Başkan Keskin'den esnaf ziyareti

Başkan Keskin'den esnaf ziyareti

Başkan Keskin'den esnaf ziyareti

Başkan Keskin'den esnaf ziyareti

Son Güncelleme: 26.08.2015 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.