14 Ağustos 2015 Cuma 18:50
Başkan Sekmen, Aşkale Belediyespor'u ziyaret etti

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aşkale ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Sekmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aşkale Belediyespor Klubübüne gelerek, futbolcular ve teknik heyeten takım hakkında bilgi aldı.

Aşkale  Belediyespor’un bu sezon da güzel başarılara imza atacağını ifade eden Sekmen, "Başarı inanmakla başlar. İnanıyorumki güzel bir sezon geçireceğiz. Teknik heyetin, yöneticilerin, taraftarımızın, basınımızın ve bizlerin vereceği desteklerle başarı gelecektir. Bu iş masanın dört bacağıdır. Dört bacağı da bir araya getirdiğiniz takdirde başarı gerçekleşecektir. Biz bu inançla yola çıkıyoruz. BAL liginde Erzurum'u temsil eden Aşkalemize başarılar diliyorum" dedi.

Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Aşkale Belediyespor'un daha iyi noktalara gelceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Birbirimize destek vereceğiz. Tabiki işin maddi boyutu da önemli. Bu konuda da üzerimize düşen ne varsa yapılacağından emin olabilirsiniz. Sahada gerisi futbolcu kardeşlerimize kalıyor. Çalıştığınız takdirde bununda başarılaşabileceğinden emin olabilirsiniz. Geçmiş yıllarda Aşkale Belediyespor çatısı altında bunu yaşadık. Bu başarıları tekrar yaşayabileceğimize olan inancımı bir kez daha ifade ediyorum."

Kulüp Başkanı Zafer Alkan da, Sekmen'in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Son Güncelleme: 14.08.2015 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.