02 Nisan 2015 Perşembe 12:12
Başkan Sekmen muhtarlarla toplantı yaptı

ERZURUM- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çat ilçesinde muhtarlarla toplantı yaptı.

İlçelerde 6 ayda bir, belediye başkanı, meclis üyeleri, kurum yöneticileri ve muhtarlarla toplantılar yaparak, sorunları dinleyen Sekmen, Çat ilçesi ziyaretinde ilgiyle karşılandı.

Sekmen toplantıda yaptığı konuşmada, sorunların çözülmesi için yoğun gayret gösterdiğini belirtti.

Sekmen, şöyle konuştu:

"İlçemizin, şebeke suyunu, kaldırımlarını, ana caddelerini yapıp, Erzurum'daki Kongre Caddesini, Erzincankapı'da yaptığımız cadde gibi, prestij caddesi yapacağız. Burayı, bir şehir yapacağız. Tabi ki bunlar birden olmuyor, peyderpey yapacağız. Her köyümüzün, içme suyunu ve kanalizasyon şebekesini yeterli hale getireceğiz. Yetmiyorsa takviye yapacağız. Muhtarlarımızdan tek tek bilgi alacağız. Gönlünüz rahat olsun. Benim kitabımda ayrım gayrım yoktur. Siz, bize destek verdiniz, ben de sizin vekilinizim. Sorunların hepsini birden çözmemiz mümkün değil, ama 4 yılın sonunda göreceksiniz ki, bütün köylerimiz yaşanılabilir bir konuma gelecek."

Son Güncelleme: 02.04.2015 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.