22 Temmuz 2015 Çarşamba 13:54
Başkan Sekmen, Oltu'da

ERZURUM - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu ilçesinde incelemelerde bulundu.

Belediyenin meclis toplantısına katılan Sekmen, kentte yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Yatırımların hızla devam edeceğini anlatan Sekmen, Oltu'da bu yıl yapılması planlanan 12,5 trilyon bedelinde yol, Oltu Çayı Projesi, 17 okul, 30 cami tadilatı, otomatik sulama sistemi gibi önemli yatırımların olduğunu ifade etti.

Sekmen, Oltu'nun mevcut içme suyunun Kaleboğazı ve Orcuk mahallelerine aktarılması, ağaçlandırma, mesire alanlarının oluşturulması gibi yatırımlarda da hız kazanacağını vurguladı.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek de ilçeye yapılacak yatırımlardan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Ziyrek, toplantıda, hayvan pazarının ihale tarihi, mezbahanenin atık suyunun kontrol altına alınması, atık su arıtma tesisi, Oltu Kalesi Koruma Projesi,  kentsel dönüşüm, Hükümet Konağı yakınında bulunan taş evin kamulaştırılıp, kültürevine dönüştürülmesini mecliste görüştüklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 22.07.2015 13:54
Anahtar Kelimeler:
BAŞKANSekmen Oltuda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.