19 Şubat 2016 Cuma 17:43
Başkan Takva'ya Teşekkür Plaketi

 İstanbul'da yapılan "Efsaneler Arenası+90 Ağır Siklet" müsabakasına katılan sporcu ve takım yöneticileri, desteklerinden dolayı Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Necdet Takva'ya plaket verdi.

Müsabakaları organize eden Mehmet Mestoğlu, VATSO'nun kendilerine konaklama konusunda destek verdiğini belirterek, Van'dan 2 sporcularının galibiyetle kente döndüğünü söyledi.

Vanlı sporculardan Burak Durgun ise Van'ı temsilen müsabakalara katıldığını, kenti en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen çabayı gösterdiğini bildirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren VATSO Başkanı Necdet Takva da imkanları ölçüsünde kentteki sporcuları destek verdiklerini, bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Başkan Takva'ya Teşekkür Plaketi

Başkan Takva'ya Teşekkür Plaketi

Son Güncelleme: 20.02.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.