26 Şubat 2017 Pazar 18:36
Başkanvekili Akgül, Hasta Ve Yaşlıları Ziyaret Etti

Çatak Belediye Başkanvekili Hacı Asım Akgül, ilçedeki bazı hasta, yaşlı ve engellileri evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanvekili Akgül, eşi Demet Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, SYDV Müdürü Aydın Babur, Çatak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik ile ilçedeki bazı hasta, yaşlı ve engellilere ziyaretlerde bulundu.

Akgül, ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyerek, daha iyi şartlarda yaşamaları için devlet olarak yardımların süreceğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin çok büyük bir devlet olduğunu ve bu büyüklüğün içerisinde yaşlıların özel bir değeri olduğunu ifade eden Akgül, şunları kaydetti:

"Geçmişine sahip çıkmayan geleceğine yön veremez. Biz de yaşlılarımızı ziyaret ederek tarihimize tanıklık ediyoruz. Bu amaçla da başta yaşlılar ve engelliler olmak üzere toplumun her kesiminin yaşamının kolaylaştırması için çalışmalar yapmaktayız. Bizler ilçemizde yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza vakfımız nezaretinde kol kanat germeye, onları sevgiyle kucaklamaya çalışıyoruz. Vakıftaki arkadaşlarımız ile beraber ilçemizde gidebildiğimiz kadar vatandaşımızın kapısına kadar gidip dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Özellikle hasta ve engelli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa moral ve destek sunmak adına daha sık ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu da benim bütün yorgunluğumu alıyor."

Hasta yakınları ise devlet adamlarının bu tür ziyaretlerine ilk kez şahit olduklarını belirterek, belediye başkanvekili ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.02.2017 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.