13 Aralık 2016 Salı 19:38
Battalgazi Belediyesi Eski Devlet Hastanesinin Yıkımını inceledi

Battalgazi Belediyesi tarafından metruk haldeki eski devlet hastanesinin yıkımına başlandı.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Toprak, eski hastanenin geçmişte çok önemli hizmetler verdiğini belirterek, yenisini yapmak için eski devlet hastanesi binasının yıkımına başlandığını kaydetti.

İnsanlar gibi binaların da yıprandığını aktaran Toprak, "650 yataklı devlet hastanemiz hizmete devam ederken, yanında da Kadın Doğum ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesinin yapımı devam ediyor. Üniversitede de inşallah sayın bakanımızın, milletvekillerimizin ve hükümetimizin de takibi ve katkılarıyla 2017 yılı içerisinde Onkoloji Hastanesinin de temelinin atılması bekleniyor." ifadelerini kullandı.

Eski devlet hastanesi alanında bulunan poliklinikler hariç diğer binaların yıkılacağını aktaran Toprak, buraya yeni bir devlet hastanesinin yapılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, yenisini yapmak için eskisini yıkmak gerektiğini aktararak, "Bizim temennimiz ve dileğimiz odur ki güzel memleketimize geçmiş dönemde uzun yıllar hizmet eden bu devlet hastanesinin yerine yeni bir devlet hastanesi yapılması ve halkımıza aynı şekilde, aynı yerde hizmetlerin sürekliliğinin devam etmesidir." değerlendirmesinde bulundu.

Yıkım çalışmalarını, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Vahap Boztepe, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Sağlık İl Müdürü Muhammed Duran, Battalgazi Belediye Başkan yardımcıları Yaşar Karataş, Abdulvahap Şerefhanlı, Nevzat Aslan, Zafer Kırçuval ve bazı belediye birim müdürleri izledi.

Battalgazi Belediyesi Eski Devlet Hastanesinin Yıkımını inceledi

Battalgazi Belediyesi Eski Devlet Hastanesinin Yıkımını inceledi

Son Güncelleme: 13.12.2016 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.