27 Mart 2015 Cuma 21:11
Bilek güreşi takımından Kaymakam Yaşar'a ziyaret

VAN (AA) - Erciş Bilek Güreşi Takımı Antrenörü İzzet Şevketoğlu ve sporcuları, Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Antalya'nın Kemer ilçesinde 31 Mart-03 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılacak olan Erciş Bilek Güreşi Takımı, şampiyona öncesinde Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmelerin son derece faydalı olduğunu belirtti.

Kaymakamlık olarak gençlerin spor yapmasına destek olmaya çalıştıklarını aktaran Yaşar, şöyle konuştu:

"Özellikle açılan kurslarda gençler spor yaparak hem yeteneklerini geliştiriyor hem de boş vakitlerini daha faydalı şeylerle değerlendiriyor. 29 Mart 2015'te Adana'da başlayacak olan Türkiye Muay Thai Şampiyonası'na ilçemizden 7 sporcu katılacak. 31 Mart 2015 tarihinde Antalya Kemer'de yapılacak Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına da 8 sporcumuzu göndereceğiz. Her iki takımımızın da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Şimdiden takımlarımıza başarı diliyorum."

Takıma verdiği destekten dolayı Yaşar'a teşekkür eden Kulüp Antrenörü İzzet Şevketoğlu, şampiyonada Erciş'i en iyi şekilde temsil edeceklerini ve turnuvadan başarılı sonuçlarla döneceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 27.03.2015 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.