27 Mart 2017 Pazartesi 18:00
Bingöl Belediyesine İtfaiye Aracı Hibesi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Ilıcalar Belediyesine itfaiye aracı hibe edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede büyük eksikliği hissedilen itfaiye aracının belediyeye hibe edilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Beldede olası yangınlara karşı itfaiye aracının hazır bulundurulduğunu belirten Günerigök, şunları kaydetti:

"Doğal termal kaynaklarıyla ilimizin tek turistik beldemizde itfaiye eksikliği konusunda sıkıntımız vardı. Bugüne kadar beldemizde hizmetlerimizi eski ve yetersiz vidanjörle sürdürüyorduk. Türkiye Belediyeler Birliğine müracaatlarımız sonrasında birlik, belediyemize itfaiye aracını hibe etti. Bunun için şahsım ve belde halkı adına Türkiye Belediyeler Birliğine başta olmak üzere AK Parti Genel Başkanı Cevdet Yılmaz’a, Milletvekilimiz Enver Fehmioğlu’na, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’a, İl Başkanımız Yılmaz Seven’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

Günerigök, daha önce filolarına kattıkları çöp aracı, vidanjör, kamyon, cenaze nakil aracı, kepçe ve otomobilden sonra en büyük ihtiyaçları olan itfaiye aracına da kavuşmuş olduklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 27.03.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.