01 Ocak 2017 Pazar 15:35
Bingöl'de 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' Uygulaması

 Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Kapılı bölgesinde "Geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıların sosyal ve ekonomik gelişmeyi olumsuz etkilediği bildirildi.

Bu saldırılar nedeniyle vatandaşların ekonomik ve sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarını kullanmaktan mahrum kaldığı ifade edilen açıklamada, asayişi temin etmek için her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu tedbirler kapsamında, 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu’nun 32/A maddesi gereğince, Genç İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Kapılı bölgesinde, 31 Aralık 2016 – 14 Ocak 2017 tarihleri arasında 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edilmiş olup vatandaşlarımızın yukarıda belirtilen bölgelere girmesi yasaklanmıştır."

Son Güncelleme: 01.01.2017 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.