10 Ocak 2017 Salı 12:23
Bitlis 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Günkırı Belediye Başkanı İhan Çetinsoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Basın mensuplarının dünyada olup bitenlerle ilgili kamuoyunu bilgilendirme görevi yürüttüğünü ifade eden Başkan Çetinsoy, şunları kaydetti:

"Dünyada olup bitenler konusunda kamuoyunu doğru, dürüst ve objektif bir şekilde bilgilendiren ve büyük emekler vererek, toplumun sağlıklı bilgiye ulaşmasını sağlayan gazeteciler, günümüzde yaşamımızın en önemli basamağını teşkil ediyorlar. Acısıyla tatlısıyla yaşanan tüm olaylarda bizleri en kısa sürede haberdar eden basın emekçilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu vesileyle gerek ilimizde gerekse ilçemizde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim."

Son Güncelleme: 10.01.2017 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.