10 Ocak 2017 Salı 12:04
Bitlis Devlet Hastanesinde Kozmetik Bakım Hikmeti

Bitlis Devlet Hastanesi Dermatoloji Polikliniğinde kozmetik bakım işlemleri yapılmaya başlandı.

Hastanede görev yapan dermatoloji uzmanı Dr. Süleyman Bağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce özel klinik ve muayenehanelerde yapılan kozmetik bakım işlemlerinin artık Bitlis Devlet Hastanesinde de yapılmaya başlandığını söyledi.

Kozmetik bakım işlemlerine hastaların ilk günden yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Bağlam, şöyle konuştu:

"Hastalar, yüz lekesi, saç dökülmesi, cilt kırışıklığı ve yaşa bağlı doku kayıpları için polikliniğimize tedavi için geliyor. Tedaviler arasında botoks, dolgu, mezoterapi, kimyasal peeling ve Platelet Rich Plazma (PRP) bulunmaktadır. Bu işlemler mutlaka uzman hekimler tarafından yapılmalıdır. Ehil olmayan ellerde yapılan işlemler sonrası birçok sıkıntıyla karşılaşılıyor. Kozmetik işlemler ciddi ve uzmanlık gerektiren uygulamalardır."

Dermatoloji uzmanı Dr. Yavuz Kayaş ise kozmetik işlemlerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanmadığını ancak devlet hastanesindeki fiyatların daha uygun olduğunu savundu.

Son Güncelleme: 10.01.2017 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.