20 Temmuz 2017 Perşembe 12:42
Bitlis Medeniyet Platformunda Değişiklik

 Bitlis'te 81 sivil toplum kuruluşundan oluşan Bitlis Medeniyet Platformunda görev değişikliğine gidildi.

Bitlis'te sivil güç oluşturmak ve sorunların tartışılarak çözüm yolları bulunması amacıyla oluşturulan Bitlis Medeniyet Platformu, Bitlis Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıyla yeni başkanını seçti.

Toplantı sonucu, Kadir Köstekçi, platformun başkanlığı görevini Memur-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak'a devretti.

Köstekçi, devir teslimde yaptığı konuşmada, çok zorlu bir süreçte, platformu bugüne taşıdıklarını dile getirdi.

Platformda çok önemli görevler icra ettiklerini belirten Köstekçi, şunları kaydetti:

"Bu platformu çok dertli bir dönemde devraldık. Sizin desteklerinizle platformu önemli noktalara taşıdık. Şimdi de 6. ayımızın sonunda bir görev değişikliği yapacağız. Yeni dönemin dönemimizden daha iyi olacağına inanıyorum. Bu noktada üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Şimdiden yeni başkanımıza başarılar diliyorum."

Durak ise platformu oluşturan sivil toplum kuruluşlarının her birinin bir yıldız gibi olduğunu dile getirerek, "Bugün hepimiz bir araya gelerek Samanyolu'ndaki büyük bir yıldız kafilesi haline geldik. Bu süreçte platform için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Görev değişikliğinin ardından hizmetlerinden dolayı Köstekçi'ye plaket takdim edildi.

Son Güncelleme: 20.07.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.