10 Aralık 2016 Cumartesi 15:26
Bitlisli Atletler, Türkiye'yi Avrupa'da Temsil Edecek

Atletizm İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Fadıl Kara, Bitlisli atletlerin yarın düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonası'nda yarışacağını bildirdi.

Antrenör Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın İtalya'da düzenlenecek şampiyonada Bitlisli atletler Ömer Oti, Alper Demir, Ferhat Bozkurt ve Saffet Elkatmış'ın mücadele edeceğini söyledi.

Sporculardan Avrupa Şampiyonası'nda başarı beklediklerini dile getiren Kara, şöyle konuştu:

"Atletlerimizin dereceye gireceklerine olan inancım tamdır. Sporcularımız, daha önce ülkemize birçok madalya getirdi. Bu tür şampiyonaların atmosferine alışık olan sporcularımızın ülkemize madalyayla döneceklerine cani gönülden inanıyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Bitlis Valimiz Sayın Ahmet Çınar ile Bitlis Gençlik Spor İl Müdürümüz Medeni Öztaş’a teşekkür ediyorum."

Sporculardan Ömer Oti ise, daha önce bir çok şampiyonaya katıldığını ve madalyalar kazandığını belirtti.

Oti, "Ülkemize çeşitli madalyalar kazandırmanın gururu içerisindeyim. İnşallah yarın yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası'nda ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederim." dedi.

Son Güncelleme: 10.12.2016 15:27
Anahtar Kelimeler:
BitlisÖmer OtiAtlet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.