27 Temmuz 2017 Perşembe 21:11
Bitlis'te Fetö Operasyonu

 Bitlis merkez ve ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 13 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesince, terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"FETÖ/PDY silahlı terör örgütüyle mücadele kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen Bitlis merkez ve ilçelerinde kamu kurumlarında çalışan 16 şüphelinin yakalanması için operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyonda M.B, E.K, V.K, E.K, D.Z, S.D, M.Z, G.K, B.T, N.G, H.N, M.Z, H.Ç gözaltına alınmış, 3 şüphelinin de yakalanması için çalışmalar devam etmektedir."

Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Son Güncelleme: 27.07.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.