09 Aralık 2016 Cuma 10:21
Bitlis'te Uyuşturucu Operasyonu 3 kişi tutuklandı !

Bitlis'te son bir ay içinde 33 şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldığı, 3 şahsın ise tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bitlis merkez ve ilçelerinde Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucu, son bir ayda 33 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "7 şahsa ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem uygulanmıştır. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 3'ü tutuklanmış, 2 şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştır. Ayrıca yapılan çalışmalarda 87,25 gram esrar, bir kilo 145 gram metamfetamin, 469,39 gram eroin maddesi ile 34,5 adet uyuşturucu veya uyarıcı ihtiva eden hap ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Bitlis ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürütülen kararlı mücadelenin devam edeceği vurgulandı.

Son Güncelleme: 09.12.2016 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.