22 Temmuz 2017 Cumartesi 16:18
Bitlis'teki Camilere Gül Suyu Sıkılıyor

 Bitlis'te tüm camileri düzenli olarak temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, cuma günleri namaz öncesinde de camilere gül suyu sıkıyor.

Vatandaşların temiz bir mekanda rahat ve huzurlu şekilde ibadetlerini gerçekleştirmelerine imkan sağlamak amacıyla Bitlis Belediyesince cami ve mescitlerde başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor.

Cami ve mescitlerin temizliği için oluşturulan ekip, ilk etapta halıları, kapı, cam, ahşap, minber ve kitaplık gibi bölümleri temizledikten sonra tulumbayla camilere gül suyu sıkıyor.

Bitlis Belediyesi, temizlik çalışmalarını il genelindeki tüm camilerde periyodik olarak gerçekleştirecek.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, kent sakinlerinin temiz ve hoş kokan bir ortamda ibadetlerini yapabilmesi için cuma namazı öncesi camilere gül suyu sıkılacağını belirtti.

Son Güncelleme: 22.07.2017 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.