07 Ağustos 2015 Cuma 18:14
Bölgesel Amatör Lig

Sarıkamış Belediyespor Kulüp Başkanı Harun Hayali, ilçe stadındaki soyunma odalarının yapımı için acil ödenek çıkartılmasına yardımcı olan AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum ve ilgililere teşekkür etti.

Hayali, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Sarıkamış Belediyespor'un kenti temsil ettiğini, bu anlamda takıma her kesimden destek beklediklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'ne ait spor salonunun yıkılmasının ardından takım olarak sıkıntı yaşadıklarını belirten Hayali, şunları kaydetti:

"Maçları kendi sahamızda oynayabilmemiz için ilçe stadında acilen soyunma odalarının olması gerekir. Çünkü bu ay içinde lig görevlisi heyet sahada inceleme yapacak. Kulübümüzün sorunlarına duyarlılık gösteren ve hemen harekete geçerek bakanlıktan 320 bin lira ödenek çıkarılmasını sağlayan başta AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum ve ilgililere teşekkür ederim. İnşallah bu destek ve katkılarla takım hak ettiği yere gelecektir."

Son Güncelleme: 07.08.2015 18:16
Anahtar Kelimeler:
Bölgesel Amatör Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.