21 Mart 2016 Pazartesi 16:53
Büyükşehir Hava Yolu İle Cenaze Nakillerine Başladı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, hava yolu ile cenaze nakil işlemlerine başladı.

Yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından il dışına cenaze nakillerinin uçakla yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, Türk Hava Yolları ile anlaşma yapan Belediyenin, uçakla Erzurum’dan 33 vilayete nakil işlemi yapılabileceği ve ilk naklin Ankara'ya gerçekleştirildiği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, kentteki cenaze hizmetlerinin modern bir şekilde yürütüldüğünü ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi ücretsiz olarak yürütülen bu hizmetlere bir de hava yoluyla nakil işini dahil ettik. Erzurum’dan 33 noktaya cenaze nakil işlemlerini hava yoluyla yapacağız. İlk nakil Başkente yapıldı. Vatandaşlarımızdan hizmetlerimize yönelik takdir ve beğeni arttıkça faaliyetlerimizdeki kalite o denli artıyor."

Açıklamada ayrıca anlaşma kapsamında, durumu müsait olmayan cenaze yakınlarının uçak biletlerinin karşılandığı, ekonomik durumu müsait olanlar için de yüzde 20 indirim yapıldı belirtildi.

Son Güncelleme: 21.03.2016 19:20
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCenazeNakilHava Yolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.