19 Kasım 2016 Cumartesi 16:49
Büyükşehirden Çalışanlarına Yeni Müzde

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Palandöken Gençlik Merkezi eğitim salonunda belediye çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildiği ifade edildi.

Eğitime belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan personelin katıldığının aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İş sağlığı uzmanlarınca gerçekleştirilen eğitim programında büyükşehirin çalışanları, iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili genel konular, sağlık ve teknik konular hakkında bilgilendirildi. Eğitimde çalışanlara, işçi ve işverenlerin çalışma ortamlarındaki haklarını ve sorumluluklarını düzenleyen 4857 Sayılı İş Kanunu ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu anlatıldı. Meslek hastalığı ve iş kazası hakkında da bilgi verilen eğitim programında, çalışma ve yük kaldırma şekilleriyle ilgili bilgi verilerek bilinçsiz çalışmadan dolayı oluşabilecek meslek hastalıkları anlatıldı."

 

Son Güncelleme: 19.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.