11 Haziran 2017 Pazar 12:01
Çaldıran Belediyesi Cami Ve Taziye Evlerine Sahip Çıktı

 Çaldıran Belediyesi, "Cami ve taziye vlerine sahip çıkalım" kampanyası başlattı.

Zülfubulak Mahallesi'nde başlatılan kampanya çerçevesinde cami ve okulların genel bakım onarımı yapılırken, cami ve taziye evleri bahçelerine kilitli parke taşı ile bordür taşları döşeniyor.

Çaldıran Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kampanya kapsamında 21 mahallede çalışma yürütüleceği bildirildi.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Tekin Dundar, şunları kaydetti:

"Çaldıran Belediyesi olarak 'Cami ve taziye evlerimize sahip çıkalım' kampanyası başlattık. Başlatılan kampanyada cami ve taziye evlerimizin bakım, onarım ve bahçelerin çevre düzenlemesini yapıyoruz. Yapılan çevre düzenlemesinde cami ve taziye evlerinin bahçelerinde kilitli parke taşları düzenleyerek bordür taşlarıyla gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. İbadet ve taziye evlerimizin düzenli ve bakımlı olması için elimizden gelen tüm gayretleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 11.06.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.