11 Temmuz 2017 Salı 15:33
Çaldıran'da '15 Temmuz' Toplantısı !

Çaldıran ilçesinde 15 Temmuz'un yıl dönümünde yapılacak etkinlikler hakkında toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak gerektiğini söyledi.

"Gelecekte de bu tür ihanetlerle karşı karşıya kalmamak için bu ülkede yaşayan tüm vatandaşlarımızın aynı duygu ve heyecanı paylaşarak, demokrasimizin korunması, devletimizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte hareket etmesi gerekir." diyen Dundar, Çaldıran'da herkesin birlik, beraberlik ve demokrasiden yana tavır sergilediğini ifade etti.

15 Temmuz gününde anma programı düzenleyeceklerini anlatan Dundar, "15 Temmuz hain darbe girişimini hafızalarda canlı tutmak maksadıyla bir etkinlik düzenlemek istiyoruz. Sizlerin de görüşünü almak için bir toplantı yapma ihtiyacı duyduk." diye konuştu.
Toplantıya, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme: 11.07.2017 15:35
Anahtar Kelimeler:
Çaldıran15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.