19 Temmuz 2016 Salı 15:03
Çaldıran'da Halk Meydanlarda

 Çaldıran ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Van Yolu üzerinde bir araya gelen ve ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Ne Mutlu Türküm diyene", "Darbeciler yargıya hesap verecek" şeklinde slogan atarak AK Parti ilçe binası önüne geldi.

Burada kalabalığa seslenen AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Akbalık, darbe girişimine kalkışan hainleri asla unutmayacaklarını ifade ederek, paralel yapının çığırtkanlığına boyun eğmediklerini söyledi.

Darbecilerin baskıyla ayakta duracaklarını zannettiklerini belirten Akbalık, "Türkiye halkı bu işi burada bırakmayacak, halkımız bu tuzaklara ve darbelere karşı duracaktır. Çaldıran ve Türkiye'nin onurlu insanları, bu darbe sevdalılarını def edecek. Yapılan bu darbe girişimini lanetliyor ve nefretle kınıyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 06.08.2016 12:05
Anahtar Kelimeler:
ÇaldıranYürüyüşTepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.