13 Ağustos 2016 Cumartesi 11:46
Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Serbest Bırakıldı

Van merkez ve bazı ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Babür serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polislerinin de desteğiyle, merkez ve bazı ilçelerde belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlediği ve 13 kişinin gözaltına alındığı operasyonda Babür'ün de evi aranmıştı.

Aramada, kalaşnikof marka uzun namlulu silah, av tüfeği, 2 tabanca, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirilmişti.

Çatak Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Van Terörle Mücadele Şubesine götürülen Turgut Babür'ün ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı bildirildi.

Son Güncelleme: 13.08.2016 11:50
Anahtar Kelimeler:
VanÇatakTerör Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.