01 Ekim 2015 Perşembe 18:22
Çatak ilçesinde İlköğretim Haftası

Çatak ilçesinde "İlköğretim Haftası" dolayısıyla tören düzenlendi. 

Atatürk Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, Emniyet Amiri Mustafa Kaydım, Milli Eğitim Müdürü Salih Taş ve kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Taş, burada yaptığı konuşmada, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başladığı bu günlerde, okula ilk kez adım atmanın heyecanıyla yüreği çarpan, tekrar okuluna öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın çocukların mutlu olduğunu belirtti.

"Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel  ve vazgeçilmez unsurlarından biridir" diyen Taş, "Bunu başarabilen toplumlar, toplumsal kalkınmalarını, çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır. Bunu başaramayan toplumların kaderi ise geri kalmışlığın çaresizliği içinde kıvranmak olmuştur" ifadelerini kullandı.  

Törende, 4'ncü sınıf öğrencileri okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verdi. Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Buradaki programın ardından Kaymakam Hacı Asım Akgül ve Taş, okulları ziyaret ederek, öğrencilere başarı diledi.

Akgül, okullardaki sorunları yakından takip etmek amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, "Ülkemizin bilgili, kültürlü, ahlaklı ve çalışkan insanlara ihtiyacı var. Yaptığımız okul ziyaretlerinde ilçe olarak genel eksiklerimizden biri de velilerimizin öğrencileriyle yeterince ilgilenmediğini gördük. Başarı öğretmen, öğrenci, idare ve birlikte çalışmakla yakalanıyor. Tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çatak ilçesinde İlköğretim Haftası

Çatak ilçesinde İlköğretim Haftası

Çatak ilçesinde İlköğretim Haftası

Çatak ilçesinde İlköğretim Haftası

Çatak ilçesinde İlköğretim Haftası

Son Güncelleme: 01.10.2015 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.