17 Haziran 2017 Cumartesi 13:14
Çataklı Esnaftan Vatandaşa İftar

Çataklı esnaf, ramazan ayı ile bir arada olmak, birlik, beraberliği ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla ilçe halkına iftar yemeği verdi.

Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Asım Akgül ve eşi Demet Akgül, hakim ve savcılar, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, kurum müdürleri, emniyet güçleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Çatak esnafının her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu dile getiren Kaymakam Akgül, "İlçemizin esnaflarını bir arada ve paylaşım içinde görmek çok önemli. İftar yemeğini düzenleyen ve yemeğin verilmesinde katkısı olan tüm esnaflara teşekkür ediyorum. Tüm esnafımıza yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum." dedi.

Esnaflardan Abdulvahap Taş ise, Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Akgül'ün önerisi ile esnaflar olarak ilk defa böyle bir organizasyonda bulunduklarını ve çok da iyi olduğunu belirtti.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu tür etkinliklerin tekrarlanması gerektiğini söyleyen Taş, şöyle konuştu:

"Çatak küçük bir ilçe. 7'den 70'e herkes birbirini tanır. Bu etkinlikler bizi birbirimize daha fazla yakınlaştırıp, bizleri birbirimize kenetleyecek. İnşallah bu etkinlikler daim olur. İftar yemeğimize katılan, bizlerle beraber olan başta Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Akgül'e ve tüm katılanlara teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun."

Yemekten sonra Kaymakam Akgül ve AK Parti İlçe Başkanı Babur, yemeğe katılan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Son Güncelleme: 17.06.2017 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.