11 Nisan 2015 Cumartesi 11:09
Çatak'ta 'Sağlıklı Dişlerle Geleceğe Gülümse' Projesi

VAN  Çatak ilçesinde, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) "Sağlıklı Dişlerle Geleceğe Gülümse" Projesi kapsamında, çocuklara ağız ve diş bakımı eğitimi verildi.

TEGV'in Çatak Öğrenim Birimi tarafından, Cumhuriyet İlkokulu'ndaki 155 öğrenci, proje çerçevesinde, ağız ve diş bakımı konusunda bilgilendirildi.

Eğitim sonunda TEGV gönüllüleri ve öğretmenler  tarafından, çocuklara diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.

TEGV Çatak Öğrenim Birimi Sorumlusu Gülay Aras, yaptığı açıklamada, eğitimlerde, ağız ve diş sağlığı için doğru diş fırçalama tekniklerinin anlatıldığını söyledi.

Aras, "Ayrıca diş ipi kullanımı ve ağız bakım suyunun neden ve nasıl kullanılacağı, ağız bakımı için nasıl beslenmek gerektiğini çocuklara anlattık. Çocuklarda ağız ve diş bakımı konusunda farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenledik. Etkinliğin düzenlenmesinde katkı sunanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.