12 Nisan 2016 Salı 13:48
Çatak'ta 'Türkünü Söyle' Yarışması

Çatak ilçesinde müzik öğretmenleri tarafından düzenlenen "Türkünü Söyle" ses yarışmasının finali yapıldı.

Okullardaki ön elemin ardından finallere katılmaya hak kazanan 9 öğrenci, Atatürk Ortaokulundaki yarışmalarda birinci olabilmek için büyük çaba gösterdi.

Türkülerin seslendirilmesinin ardından yapılan değerlendirmelerde dereceye giren üç öğrenciye bağlama hediye edildi.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Hamdi İnan, yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrencilere müziği sevdirmek olduğunu söyledi. Yarışmanın geçen sene de yapıldığını hatırlatan İnan, yarışma sayesinde öğrencilerin öz güvenlerinin arttığını ve öğrencilerin deneyim kazandığını ifade etti.

Yarışmaya İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kaydım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, kurum amirleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 12.04.2016 14:24
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.