17 Nisan 2015 Cuma 18:57
Çatak'ta uçurtma şenliği

VAN  - Çatak ilçesinde, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Öğrenim Birimi Sorumlusu Gülay Aras'ın öncülüğünde, uçurtma şenliği düzenledi.

"Hayallerimizi uçurtmalarla gökyüzüne taşıdık" sloganı kapsamında, İlçe Jandarma Komutanlığı'nın helikopter pisti olarak kullandığı alanda düzenlenen şenlikte, Çatak Emniyet Amirliğince çocuklara uçurtma hediye edildi.

Aras, yaptığı açıklamada, ilçedeki TEGV gönüllülerinin boş durmadığını ve sürekli etkinlik düzenlediğini söyledi.

Çocukların evde televizyon veya bilgisayar başında vakit geçirmesini istemediklerini ifade eden Aras, "Bu etkinliklerde çocuklarla çok güzel vakit geçiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinliğe emniyet mensuplarının da katılması memnuniyet verici. Desteklerinden dolayı Garnizon Komutanı Feyyaz Aydoğdu ve Emniyet Amiri Niyazi İnanlı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Şenlikte, çocuklara meyve suyu ve kek ikram edildi.

Çatak'ta uçurtma şenliği

Çatak'ta uçurtma şenliği

Çatak'ta uçurtma şenliği

Çatak'ta uçurtma şenliği

Son Güncelleme: 17.04.2015 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.