09 Ağustos 2015 Pazar 14:13
Çatak'ta zabıta denetimi

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile Çatak Belediyesi ekipleri, Çatak'taki esnafa yönelik denetleme çalışması yaptı. 

İlçe merkezinde kaldırım işgali yapan, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını ve ürünlerin muhafaza koşullarını denetleyen ekipler, belirlenen şartları yerine getirmeyen esnafı uyardı. 

Yıllardır kaldırımların işgal edildiği ilçede esnafı mağdur etmeden vatandaşların kaldırımları rahat kullanmasını sağlayan ekipler, esnafla görüşerek yaşanan sorunu giderdi. 

İlçe merkezindeki tüm iş yerlerini gezerek iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları ve gıda maddelerinin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, ruhsatı olmayan ya da zamanı geçen iş yerlerine yeni ruhsatlar için form dağıttı.

Yapılan kontrollerde son tüketim tarihi geçen ürünlere de imha edilmek üzere el konuldu. 

Son Güncelleme: 09.08.2015 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.